Sunday, October 14, 2012

Rinkimai Lietuvoje

Situacija liūdna. Panašu kad valdžią formuos ir koalicijai vadovaus Darbo Partija.

Gerai R. Valatka rašo:

" Kita žinia – bloga: Lietuva antrąkart užlipo ant to paties grėblio – V.Uspaskicho.

Panašu, kad tas daugiau nei penktadalis ar panašiai rinkėjų, balsavusių už Kėdainių kniazių (tą, kuris pirko aukštojo mokslo diplomą, bėgo slėptis nuo teisingumo į motiną Rusiją, darė fiti-miti su partijos buhalterija, kurio įmonės net minimalias algas darbuotojams mokėjo vokeliuose), palyginti net su „drąsiųjų kelių“ apsėstaisiais, yra gerokai blogesnėje padėtyje.

Meilė V.Uspaskichui – lyg oro – lašeliniu būdu plintantis virusas, kuriuo užsikrėtęs lietuvis kartą ir visiems laikams praranda tautinę savigarbą. Taigi, galima teigti, kad, net palyginti su „drąsiaisiais“, „darbiečių“ gerbėjai serga nepagydoma liga. Tuo metu „drąsiųjų kelių“ balsuotojai jau netrukus turės neblogą galimybę išsivaduoti nuo juos apėmusio kvaitulio. Ir labiausiai tam pasitarnaus pati N.Venckienė."

A.Užkalnis bando išlikti optimistas - ir ko gero jis irgi dalinai teisus - juk reikia laiko kad Darbo Partija gautų parodyti kad jos pažadai yra melas.  Galbūt todėl jie ir nori į valdžią įtraukti Liberalų sąjūdį - kad kartu visi susikompromituotų?

P.S. gana įdomi porinkiminė analizė kurią padarė Rokiškis

P.P.S. aš ko gero neteisus apie tai kad valdžia formuos Darbo Partija. Apie tą spręsti dar per anksti - viskas gali apsiversti aukštyn kojom - ir apie tai savo naujam straipsnelyje rašo R. Valatka.

No comments:

Post a Comment